Stappenplan. Op basis van het intakegesprek wordt een stappenplan aangeboden om de investering volledig tot zijn recht te laten komen.

Flexibele trainingstijden. Een  training kan bestaan uit een uur, een dagdeel, een dag of meerdere dagen. Bovendien kan er ook gekozen worden voor avonden of weekenden.

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt (Johan Cruijff). Afhankelijk van de behoefte kan gebruik worden gemaakt  van diverse middelen om versneld inzicht te krijgen.
Een voorbeeld hiervan is het model Lifo®.  Denk ook aan het inzetten van derden, zoals een acteur, beeldend kunstenaar of gastspreker.
Bovendien kan de training plaatsvinden op een unieke locatie, bijvoorbeeld op het zeilschip Caribbee, bij Marianthe's Chocolaterie of in een theater. Training kan gecombineerd worden met een ludieke ervaring of een teamuitje, bijvoorbeeld een inspirerende rondleiding in een ander bedrijf, een High Tea in plaats van een lunch of een creatieve workshop. Denk ook eens aan het organiseren van workshops voor uw klant tijdens een evenement!

Organisatiegemak. Voor het beste effect van de training kan gebruik worden gemaakt van onze ervaring met locaties en voorwaarden. De zoektocht en organisatie van een accommodatie kan ook tegen voorbereidingskosten geheel uit handen worden genomen.