Leuk en inspirerend bouwen aan je werkplezier
Teambuilding is bouwen aan jullie team om beter samen te werken. In de kern draagt dit bij aan een gesmeerde organisatie. Na de training is jullie groep als team gemotiveerd om er helemaal voor te gaan, in een ontspannen sfeer en met heldere afspraken. Voor jullie bedrijf betekent dit wellicht minder ziekteverzuim, verhoogde klanttevredenheid, meer productie en meer omzet. Zie ook: bedrijfsonderzoek

Bij EigenWijs Training en Coaching betekent Teambuilding in de praktijk: aandacht voor jou als persoon, begripsvorming voor elkaar, de sloot met oude koeien voorgoed dempen, samen lekker kunnen lachen, een helder en concreet toekomstbeeld schetsen en concrete afspraken maken.

Teambuilding
heeft zin als je kunt terugblikken op een bijzonder leuke en inspirerende dag. Het kan uit één of meerdere dagen op zichzelf staan maar ook gecombineerd worden met een teamuitje of zelfs onderdeel uitmaken van een bedrijvenreis! Dit geeft jullie, naast een stuk extra aandacht en waardering, ook een uitdaging mee om (samen) over na te denken en verder te ontwikkelen op de werkvloer.