Wij dagen je uit om op een prettige en vaak originele manier het beste uit jezelf te halen. Waardoor wellicht andere verbanden kunnen worden gelegd en we samen komen tot nieuwe inzichten.  Door heel betrokken te zijn in wat jij belangrijk vindt en hoe jij graag leert komt de kwaliteit van de begeleiding bij training en coaching op een steeds hoger niveau en blijft het in ontwikkeling

Een training of coaching (persoonlijke begeleiding) heeft alleen zin als je zelf de noodzaak voelt om echt te veranderen. Hierdoor kijk je al vanuit een ander perspectief!
Voorwaarden voor een geslaagde training of coaching is dus motivatie (positieve intentie), maar ook kennis (de benodigde informatie), kunde (aansluitend begripsniveau) en beleid (organisatorische mogelijkheden).
Dit wordt snel duidelijk in een startbepalend gesprek.

Na een training of coaching bij EigenWijs Training en Coaching is jouw manier van aanpak, je patroon veranderd. Je bent dan bewust bekwaam. Om je nieuwe of aangepaste gedrag te behouden is het noodzakelijk dat je door mensen in je directe omgeving gesteund wordt en dat er voldoende kansen liggen om te oefenen.
Vanuit EigenWijs Training en Coaching krijg je altijd gratis advies over de manier van begeleiding na de training of coaching.

Ook voor particulieren bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van training op maat tegen aantrekkelijke tarieven per persoon. Je kunt hiervoor zelf een bestaande groep opgeven vanaf minimaal acht deelnemers.